HQC Ecosysteem

Een sterk ecosysteem dat zich uitstrekt over Europa en het Midden-Oosten

Bij Halal Quality Control (HQC) zijn we er trots op dat we een robuust ecosysteem hebben opgebouwd met meer dan 12 kantoren verspreid over Europa en het Midden-Oosten. Onze oorspronkelijke visie in 2018 was om uw taal te spreken en lokale diensten te bieden, en we hebben die visie met succes verwezenlijkt.

In plaats van te vertrouwen op één kantoor met beperkt personeel en beschikbaarheid, hebben we ons bereik uitgebreid naar 14 landen, waardoor we onze diensten sneller, efficiënter, kosteneffectiever en met meer gemak kunnen leveren. Onze aanwezigheid in deze landen stelt ons in staat om onze klanten te bedienen met een unieke aanpak die is afgestemd op hun specifieke behoeften.

In Europa bevindt het hoofdkantoor van de HQC Group zich in Nederland en hebben we kantoren in Duitsland, Frankrijk, Italië, België, Spanje, Denemarken, Oostenrijk, Griekenland, Polen, Ierland en Hongarije.

In het Midden-Oosten bevindt ons regionale hoofdkantoor zich in Dubai, met een extra vestiging in Jordanië.

Elk van onze locaties wordt beheerd door onafhankelijke lokale managers en heeft zijn eigen accreditaties, waardoor de hoogste kwaliteit van dienstverlening voor onze klanten wordt gegarandeerd. Ons uitgebreide ecosysteem bevordert een naadloze ervaring voor zowel onszelf als onze gewaardeerde klanten, en biedt een solide basis voor voortdurende groei en succes in de Halal-industrie.

Highlight 3

Aanmelden

Heeft u interesse in een Halal certificaat? Dan kunt u direct een aanvraagformulier invullen en nemen wij contact op.

read more
Highlight 1

Accreditatie

Halal Quality Control is een internationaal erkend bureau. klik op het kopje hieronder om al onze erkenningen te zien

Accreditatie
Highlight 2

Certificering

Hierin leggen wij uit hoe het proces van een Halal certificering werkt. In 6 eenvoudige stappen.

read more
Onze website gaat verhuizen

Onze website gaat verhuizen

Lees hier meer over de nieuwe website van HQC

Lees meer