Authentic halal
certification
since 1983

Met een keurmerk op uw vleesproducten is al uw vlees 100% Halal

Ons Halal keurmerk is inmiddels een begrip geworden. Mede hierdoor zijn wij een professionele partner voor bedrijven in diverse branches die Halal voedsel willen gaan produceren. Ons HQC keurmerk is een garantie voor al uw afnemers en klanten die 100% Halal producten willen kopen. Hebt u belangstelling? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij bedienen een breed werkgebied. Hieronder treft u een overzicht aan, maar ook daarbuiten zijn wij actief.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Noord-Brabant
  • Noord-Holland
  • Groningen
  • Gelderland
  • Flevoland
  • Zuid-Holland

Bel: 070 3469795 Contactformulier

Halal Quality Control keurmerk: HQC geeft 100% garantie

De Halalmarkt heeft een enorme internationale potentie die alsmaar groeit. De moslimbevolking verspreidt zich over de hele wereld. Zeker in Nederland is dit op moment aan de orde. We zien een hoge concentratie in de grote steden zoals Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag, maar er zijn steeds meer moslims die zich vestigen in Groningen, Flevoland en Noord-Brabant. Ook daar wordt de vraag naar Halal voedsel steeds groter. Bedrijven willen inspelen op deze behoefte, maar de moslimconsument wil zeker weten dat het 100% Halal is. De moslimconsument betaalt voor Halal, en heeft daarom het volste recht op Halal. HQC keurmerk geeft 100% garantie.

Net als de ramadan is het voedsel in de islam van groot belang voor het geloof. Een moslim eet om te overleven en kracht en gezondheid te behouden, om die vervolgens te gebruiken voor het loven van Allah. Daarnaast heeft de moslim kracht nodig om goede daden te verrichten voor andere mensen. Om deze taken te kunnen verrichten, moet een moslim goed en gezond eten voornamelijk Halal geslacht vlees en/ of ander voedsel. In de schappen kan een consument eerlijke Halal producten al direct herkennen aan ons keurmerk.

Halal keurmerk helpt de consument beslissen over een aankoop

Ons Halal keurmerk helpt de consument bij het beslissen over een aankoop. Voor de consument is het een visueel kwaliteitsoordeel over een product, maar zij weten wel dat het afkomstig is uit een betrouwbare bron. HQC is die betrouwbaar bron, want met dit keurmerk hebben wij wereldwijde bekendheid gekregen.

Een goed keurmerk betekent dat het wordt beheerd door een onafhankelijke organisatie die niet wordt beïnvloed door de aanvragers (leveranciers) of afnemers (consument). Keurmeesters zien erop toe dat het product zoals onder meer vleesproducten of zuivelproducten aan alle eisen voldoet waar het keurmerk voor is bedoeld: Halal.

Vleesproducten produceren

Halal betekent het volgen van wat Allah in de Koran heeft geopenbaard en heeft toegestaan, met andere woorden hetgeen wat in de religieuze zin als goed en rein voor de moslim is verklaard. Als geen andere organisatie weten wij wat dit inhoudt, omdat ons team bestaat uit moslims. Dit betekent dat wij inhoudelijke, maar ook bedrijfsmatige kennis in huis hebben voor het produceren van Halal producten.

Wilt u Halal vleesproducten of andere voedselproducten produceren en in aanmerking komen voor een keurmerk? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook direct een afspraak maken. Wij staan u graag te woord. Graag tot ziens.

Highlight 3

Aanmelden

Heeft u interesse in een Halal certificaat? Dan kunt u direct een aanvraagformulier invullen en nemen wij contact op.

read more
Highlight 1

Accreditatie

Halal Quality Control is een internationaal erkend bureau. klik op het kopje hieronder om al onze erkenningen te zien

Accreditatie
Highlight 2

Certificering

Hierin leggen wij uit hoe het proces van een Halal certificering werkt. In 6 eenvoudige stappen.

read more
HQC Informatiedag 2023

HQC Informatiedag 2023

Na het succes en volgeboekt evenement van maart 2022 delen wij u mede dat Hal...

Lees meer