HAK Turkiye

Halal-accreditatie: Wereldwijde naleving en klanttevredenheid waarborgen

In de huidige mondiale markt moeten bedrijven beschikken over een diverse reeks accreditaties en erkenningen om aan de verwachtingen van klanten te voldoen en een naadloze handel te waarborgen. De Halal Quality Control (HQC) Group zet zich in om uitgebreide oplossingen te bieden waarmee bedrijven deze uitdagingen kunnen overwinnen.

Onze benadering houdt in dat we nauw samenwerken met belangrijke autoriteiten die verantwoordelijk zijn voor het reguleren en verifiëren van de Halal-status van geïmporteerde producten. Door deze gezamenlijke inspanningen hebben we in de loop der jaren internationale erkenning verworven, waardoor we een reputatie van uitmuntendheid en betrouwbaarheid hebben opgebouwd op het gebied van Halal-accreditatie.

Naast ons wereldwijde hoofdkantoor in Nederland, beschikt elk van onze regionale vestigingen over een eigen reeks onafhankelijke erkenningen en accreditaties die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van lokale klanten. Dit zorgt ervoor dat onze Halal-certificaten wereldwijd gewaardeerd en gerespecteerd worden, en weerspiegelt de hoge normen die worden gesteld door de autoriteiten waarmee we samenwerken.

Kies voor de HQC Group voor uw Halal-accreditatiebehoeften en ervaar het vertrouwen en de wereldwijde erkenning die gepaard gaan met onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

HAK-accreditatie: Pioniers in Halal-certificering in heel Europa

De Halal Quality Control (HQC) Group is er trots op zijn accreditatie te hebben ontvangen van de HAK, waardoor we een van de eerste Halal-certificeringsinstanties in Europa zijn die deze onderscheiding hebben behaald. Onze HAK-accreditatie beslaat het hele Europese gebied, zonder landspecifieke beperkingen.

We zijn er trots op de enige certificeringsinstantie te zijn met twee geaccrediteerde kantoren en verheugen ons op de uitbreiding naar een derde kantoor binnenkort. Ons doel is om een breed scala aan productcategorieën te omvatten, zodat we aan de uiteenlopende zakelijke behoeften kunnen voldoen.

Om onze HAK-goedkeuring te verifiëren, bezoekt u de officiële HAK-website op https://english.hak.gov.tr/accredited-hcabs.

Vertrouw op de HQC Group voor uw Halal-certificeringsbehoeften en profiteer van onze toewijding aan kwaliteit, inclusiviteit en continue groei.

 

Highlight 3

Aanmelden

Heeft u interesse in een Halal certificaat? Dan kunt u direct een aanvraagformulier invullen en nemen wij contact op.

read more
Highlight 1

Accreditatie

Halal Quality Control is een internationaal erkend bureau. klik op het kopje hieronder om al onze erkenningen te zien

Accreditatie
Highlight 2

Certificering

Hierin leggen wij uit hoe het proces van een Halal certificering werkt. In 6 eenvoudige stappen.

read more
Onze website gaat verhuizen

Onze website gaat verhuizen

Lees hier meer over de nieuwe website van HQC

Lees meer