BPJPH Indonesie

Halal-accreditatie: Wereldwijde naleving en klanttevredenheid waarborgen

In de huidige mondiale markt moeten bedrijven beschikken over een diverse reeks accreditaties en erkenningen om aan de verwachtingen van klanten te voldoen en een naadloze handel te waarborgen. De Halal Quality Control (HQC) Group zet zich in om uitgebreide oplossingen te bieden waarmee bedrijven deze uitdagingen kunnen overwinnen.

Onze benadering houdt in dat we nauw samenwerken met belangrijke autoriteiten die verantwoordelijk zijn voor het reguleren en verifiëren van de Halal-status van geïmporteerde producten. Door deze gezamenlijke inspanningen hebben we in de loop der jaren internationale erkenning verworven, waardoor we een reputatie van uitmuntendheid en betrouwbaarheid hebben opgebouwd op het gebied van Halal-accreditatie.

Naast ons wereldwijde hoofdkantoor in Nederland, beschikt elk van onze regionale vestigingen over een eigen reeks onafhankelijke erkenningen en accreditaties die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van lokale klanten. Dit zorgt ervoor dat onze Halal-certificaten wereldwijd gewaardeerd en gerespecteerd worden, en weerspiegelt de hoge normen die worden gesteld door de autoriteiten waarmee we samenwerken.

Kies voor de HQC Group voor uw Halal-accreditatiebehoeften en ervaar het vertrouwen en de wereldwijde erkenning die gepaard gaan met onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

BPJPH: De enige Halalautoriteit opgezet door de overheid in Indonesië

De Halal Quality Control (HQC) Group was decenias erkend door de voormalig Halalautoriteit LP POM MUI. Deze instantie is sinds het jaar 2019 niet meer de officiële autoriteit, maar alle voormalig erkende Halalbureaus zijn momenteel erkend door de BPJPH totdat de nieuwe wet voor buitenlandse Halalbureas van dienst kan gaan. Naar verwachting is dit nog minimaal tot aan oktober 2024. Tot op heden hebben onze klanten geen problemen gehad met de export.

Om onze BPJPH-goedkeuring te verifiëren, kunt u onze brief inzien: Notification Letter HQC.N.2023-03-2

Ini Logo Halal di Sejumlah Negara, Versi Terbaru Indonesia Termasuk Paling  Beda | Republika Online

 

Highlight 3

Aanmelden

Heeft u interesse in een Halal certificaat? Dan kunt u direct een aanvraagformulier invullen en nemen wij contact op.

read more
Highlight 1

Accreditatie

Halal Quality Control is een internationaal erkend bureau. klik op het kopje hieronder om al onze erkenningen te zien

Accreditatie
Highlight 2

Certificering

Hierin leggen wij uit hoe het proces van een Halal certificering werkt. In 6 eenvoudige stappen.

read more
Onze website gaat verhuizen

Onze website gaat verhuizen

Lees hier meer over de nieuwe website van HQC

Lees meer