Your trusted halal
Partner
since 1983.

Halal Quality Control is sinds 1983 een internationaal erkend Halal certificeringsbureau en is actief op het gebied van Halal certificeren. Met 8 kantoren door heel Europa zijn wij gespecialiseerd in sectoren zoals: Vlees, zuivel, smaakstoffen, food ingredients en nog meer.

Neem contact op

Halal Quality Control


 

Halal Quality Control is in 1983 opgericht en heeft zich sindsdien bezig gehouden met het Halal certificeren van producten. In de jaren 80 was vooral vlees een belangrijk product en in de jaren heen is het een eis om een Halal certificaat te verkrijgen als er geëxporteerd wordt naar een aantal landen zoals: Indonesië , Maleisië , de Verenigde Arabische Emiraten en nog een aantal andere landen. Ons bedrijf is daarom ook aangesloten bij overheden en is daarvoor erkend. Door onze jarenlange ervaringen in zowel de Nederlandse als de Internationale markten hebben wij expertise op veel gebieden van voeding tot pharma. Ons doel is om bedrijven goed te begeleiden met hun certificering en als betrouwbare partner samen werken. Halal Quality Control heeft inmiddels 8 kantoren door heel Europa.

Wij zijn trots op de klanten die wij mogen bedienen. Daarom vinden wij het belangrijk om als partners samen te werken en in het belang van de klant te denken. Ons bedrijf beseft zich dat niet elk bedrijf op de hoogte is van alle wetten van Halal en wij zetten ons in om samen met de klant die zo goed mogelijk in kaart te brengen en de klant zo goed mogelijk te helpen. 

Naast dat HQC een geaccrediteerd bureau is, zijn wij ook de regionale president van de World Halal Food Council (WHFC) in Europa. WHFC is een overkoepelende organisatie waar meer dan 55 Halal bureau's wereldwijd zijn aangesloten. Deze organisatie is opgericht in 1999 en met de intentie om een eenheid te creëren en om de belangen van de moslim consumenten te waarborgen. 

Halal Quality Control is actief  in veel sectoren zoals:

 Zuivel I vlees I voedselverwerking I Smaakstoffen I Food Ingredients I additieven I Pharma I cosmetica I bruisende dranken

En nog meer

Heeft u vragen over een certificering? neem dan gerust contact met ons op.

 

Highlight 3

Aanmelden

Heeft u interesse in een Halal certificaat? Dan kunt u direct een aanvraagformulier invullen en nemen wij contact op.

read more
Highlight 1

Accreditatie

Halal Quality Control is een internationaal erkend bureau. klik op het kopje hieronder om al onze erkenningen te zien

Accreditatie
Highlight 2

Certificering

Hierin leggen wij uit hoe het proces van een Halal certificering werkt. In 6 eenvoudige stappen.

read more