Authentic halal
certification
since 1983.

Halal Quality Control is sinds 1983 een internationaal erkend Halal certificeringsbureau en is actief op het gebied van Halal certificeren. Met 8 kantoren door heel Europa zijn wij gespecialiseerd in sectoren zoals: Vlees, zuivel, smaakstoffen, food ingredients en nog meer.

Neem contact op

Halal Training

Aangezien de voedings- en drankenindustrie zich snel ontwikkelt en uitbreidt, is een Halal Training meer dan belangrijk om aan de voorschriften te voldoen.

Welke waarde voegt een Halal training toe? Halal is meer dan een religieuze kwestie tegenwoordig, het is een kwaliteitseis. Een training geeft een bedrijf inzicht welke aspecten belangrijk zijn voor het produceren van Halal producten en hoe er het beste mee kan omgaan. Het kan verwarrend zijn voor bedrijven als er een Halal productie ontstaan, zo moeten zij soms scheidingen in productielijnen houden en mogen er bepaalde Ingrediënten niet in een product. Met een training over Halal leggen wij alles uit zodat een bedrijf weet hoe ze hiermee kunnen omgaan en hoe zij hun klanten beter kunnen bedienen om aan de eis van Halal te voldoen.

Een Halal Training is verplicht voor goedkeuring door Indonesië, Maleisië en Singapore, evenals voor alle vleesverwerkingsfabrieken en slachtfabrieken.
Halal Quality Control werkt samen met professionele instituten om technische kennis uit te wisselen om de best mogelijke Halal Training-resultaten te bieden.
Alle Halal Trainingsprogramma's worden erkend door buitenlandse autoriteiten en zijn een meerwaarde voor het bedrijfsprofiel.

Beschikbare Trainingen:
Halal slachten | Vleesverwerking | Zuivel | Dranken | Microbiële en enzymen | 

                                      

 

Highlight 3

Aanmelden

Heeft u interesse in een Halal certificaat? Dan kunt u direct een aanvraagformulier invullen en nemen wij contact op.

read more
Highlight 1

Accreditatie

Halal Quality Control is een internationaal erkend bureau. klik op het kopje hieronder om al onze erkenningen te zien

Accreditatie
Highlight 2

Certificering

Hierin leggen wij uit hoe het proces van een Halal certificering werkt. In 6 eenvoudige stappen.

read more